Vortex TRUSTnet is het servicebureau voor trustkantoren en maakt onderdeel uit van Vortex Groep B.V. Ons servicebureau biedt trustkantoren een set van diensten die van essentieel belang zijn voor het goed functioneren van uw organisatie. Onze modulaire benadering geeft u de mogelijkheid die diensten af te nemen die het beste in behoefte voorzien en waarmee wij u een kostenefficiënte oplossing bieden voor het aangaan van de uitdagingen waar u voor staat. Nu en in de toekomst.

Wij geloven dat een hechte samenwerking met klanten, professionals en collega’s de sleutel is tot succesvolle veranderingen en leidt tot bestendige relaties. Wij willen de status quo doorbreken waarin de toegang tot hoogwaardige kennis slechts is voorbehouden aan grote organisaties. Dit doen wij door het beschikbaar stellen en delen van onze kennis, ervaring, technologie en netwerk en door het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve manieren voor het beschikbaar stellen van kennis. Wij werken op basis  van respect, eerlijkheid, lef en teamgeest.

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over onze aanpak die erop is gericht u te ontzorgen.

Voor nadere informatie kunt u  contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 020 8203 478 of per e-mail of  info@vortextrustnet.com.


Please leave this field empty.